23-26 листопада відбувся студентський фестиваль «Студентська осінь 2021» в онлайн-форматі. Природничо-гуманітарний фаховий коледж безперечно також взяв активну участь та доклав всі зусилля для отримання найкращого результату.

Студенти разом змогли представити наш коледж у чотирьох жанрах. Кожен з яких впродовж декількох днів можна було переглянути, лайкнути та прокоментувати в соціальних мережах на сторінках УжНУ.

Перший жанр «Представлення» зібрав в стінах та на території коледжу багатьох студентів, які з радістю та захопленням прийняли участь у зйомці відео. Саме в ньому вдалось показати маленьку історію кожного з нас – те, як ми мріємо, щоб вступити в коледж, розпочати як нам здається власне «доросле життя». Та те, як закінчуючи коледж ми йдемо з багажем знань, здобутим досвідом та приємними пережитими моментами далі. Варто відмітити студентів, які старанно допомагали, творчо підтримували, робили все необхідне щоб втілити ідею в життя – Дербаль Костянтин «Право-31», Довбуш Олеся «Право-32», Костін Ангеліна «Право-32», Дорош Лідія «Фінанси, банківська справа і страхування-21», Вовненко Олександр «Інженерія програмного забезпечення-22».

У другому «Вокальному» жанрі так чуттєво і мелодійно пролунала українська народна пісня «Ой у гаю, при Дунаю» у виконанні студентів Литовчук Богдани Віталіївни «Право-41» та Чутори Данила Івановича «Право-32».  Майстерна гра на гітарі, зворушливий спів дали змогу відчути всю велич української пісні.

«Індійський танець» у виконанні талановитих студенток Бичок Андріани Петрівни та Крижан Даніели Василівни спеціальності «Фінанси та кредити-21» був представлений у «Танцювальному» жанрі. Впевнені після перегляду запального танцю байдужим не залишився жоден глядач. У відео було ідеально все – чарівно оздоблені костюми від яких неможливо було відвести погляд, красуні дівчатка з посмішкою на обличчі, які додавали позитивного настрою, та рухи – кожен з яких був чітким та бездоганно виконаним.

«Оригінальний» жанр видався не менш цікавим, адже він не був обмежений конкретною темою, а залишив простір для особистої фантазії студентів. Та в кінцевому результаті репрезентував оригінальний жанр авторський вірш студентки Довбуш Олесі Степанівни «Право-32» під назвою «А час він ніколи не чекає». Філософський погляд викладений у ньому, слова які набирають нових особливих значень для слухачів зачепили серця та душі, дали поштовх задуматись над питанням: «А що для мене означає час?»

За загальними результатами наш Природничо-гуманітарний фаховий коледж посів почесне 5 місце! Висловлюємо щиру подяку всім учасникам, та тим хто підтримував з дня в день наші відео в соцмережах дистанційно!