Візит відбувся за участі заступника керівника Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону Тхір Віктора Анатолійовича.

Під час зустрічі Віктор Анатолійович доступно роз’яснив студентам особливості роботи військової прокуратури, зокрема основних завдань, функцій, структури органу.

Окрім того, студенти у формі активної дискусії зацікавилися категорією справ, які перебувають у віданні Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону та особливості їх розслідування  та представництва у суді.

Також жваво піднялось питання можливості як саме себе реалізувати у професії військового прокурора, та необхідні вимоги до цієї професії.

Зокрема, зустріч була організована з ціллю підвищити рівень правосвідомості студентів правників спеціальності право у воєнний час.

З нашої , від імені адміністрації університету та коледжу, студентів висловлюємо щиру подяку за витрачений час на навчальні цілі студентів у такий не простий військовий час керівництву органу та заступнику керівника Тхір В.А. та прокурору Малик Ю.Л.