В межах практики студенти відвідали Оноківську громаду. Особливістю цієї зустрічі було те, що вона пройшла на об’єкті культурної спадщини «Невицькому замку».

Спочатку, заступник голови Оноківської громади – Іванків Рената Юріївна привітала та розповіла про організацію роботи ради, особливості роботи виконавчого комітету безпосередньо, особливості роботи у військовий час. Студенти беззаперечно зацікавилися: структурою громади, особливістю сплати податків у громаді та діяльністю виконавчого комітету, що в свою чергу породило масу запитань.

Окрім того, студентам детально розповіли про роботу Оноківської громади. Значний досвід роботи у виконавчій гілці влади надав змогу Ренаті Юріївні передати інформацію про діяльність громади з практичної сторони. З цим, заступник голови, з цікавістю передала багато інформації про грантову, інвестиційну діяльність громади: про реалізовані проекти, ті проекти над якими працюється, та перспективні проекти.

Зі свого боку, студенти висловили щиру вдячність за теплий прийом і  ознайомлення із роботою Оноківської громади та її підрозділів -  заступниці голови Іванків Ренаті Юріївні.