Студенти коледжу вибороли дипломи на обласному етапі з математики серед ВНЗ I-II рівнів акредитації.
20 квітня на базі КНТЕК КТУ відбувся другий (обласний) етап олімпіади з математики серед студентів ВНЗ I-II рівнів акредитації.
За останні роки це був наймасовіший захід такого типу. В ньому взяло участь 28 студентів I-II курсів коледжів з усіх куточків Закарпаття.
Наш Природничо-гуманітарний фаховий коледж мали честь представити троє переможців першого етапу серед першокурсників — Марущак Мар’яна (студентка групи БО 11, викладач Данько-Товтин Людмила), Титичко Іван і Стегура Лев (викладач Манохіна Беата).
В умовах дистанційного навчання зумовленого спочатку пандемією, а потім воєнним станом мати ґрунтовні знання з математики вимагає неабияких зусиль. Тому педагогічний колектив коледжу пишається студентами, які навіть в цій ситуації підтримують гідний рівень знань та щиро завдячує батькам, вчителям, репетиторам і всім- всім хто прикладав зусилля для розвитку молодих майбутніх зірочок.
За результатами олімпіади серед студентів першого та другого курсів наші Мар’яна та Іван нагороджені дипломами III ступеня, але від першого місця їх віддалили лише 2 та 3 бали відповідно.
Але до III (всеукраїнського) етапу слід готуватися саме Марущак Мар‘яні та Титичко Івану, адже серед студентів першого курсу вони посіли I та II місця!
Тож побажаємо їм успіху на наступному етапі олімпіади!