Нещодавно ми повідомляли про успішний виступ нашого студента на ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки. Зараз, після приїзду нашої команди, хочеться більш детально розповісти про цей масштабний захід.

Всеукраїнська олімпіада з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації була започаткована у 2007 році. Щороку у ній беруть участь найкращі студенти з усіх областей України та міста Києва. У 2014 році, у зв’язку з подіями на сході країни, прийняли рішення перенести  дату проведення олімпіади на 2015 рік, адже вона мала відбутися у місті Донецьку. Отож, з 15 по 17 травня цього року Новокаховський приладобудівний технікум приймав учасників ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки.

У цьогорічній олімпіаді взяли участь 23 учасників. Усі вони протягом двох з половиною годин демонстрували свої теоретичні знання та вміння виконувати практичні завдання засобами Microsoft Office. Компетентне журі складалося із викладачів, які підготували учасників олімпіади.

Коледжани показали високий рівень підготовки. Зокрема, за результатами виконаних завдань Максиміліан Лісіцин, студент 2 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ», посів почесне ІІІ місце.

Хочеться додати, що підготували Максиміліана до участі в олімпіаді професіонали своєї справи, викладачі циклової комісії «Програмування та інформаційні технології» – Александра Наталія Володимирівна та Лукавська Альвіна Володимирівна.

Вітаємо нашу команду з вдалим виступом! Бажаємо подальшого розвитку та перемог! Patike