6 лютого у коледжі розпочався Тижневик комп’ютерних наук. У цей день викладачкою циклової комісії «Програмування та інформаційні технології» Лінчук Наталією Леонідівною було проведено квест для здобувачів освіти 1-2 курсів спеціальності «Інженерія програмного забезпечення».

Студентам було запропоновано протягом однієї години, виконуючи цікаві завдання, відгадати український патріотичний вираз, а також проявити свою ерудованість, логіку та вміння ухвалювати рішення. У змаганні взяли участь 11 команд. Найбільш спритними були студенти групи КН-23, а саме Бохлах Володимир та Андрусик Олег (І місце), а також Гелетій Ярослав та Коврей Максим (ІІ місце). З невеликою різницею у часі  третіми дали правильну відповідь студенти групи КН-13 - Цибик Ангеліна та Гаврилюк Максим.

Також, сьогодні стартував Хакатон для студентів 2-4 курсів спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», під час якого учасники, впродовж 4 днів, будуть інтенсивно та згуртовано працювати над розробкою гри з нелінійним сюжетом на тему «Слава нації!».

Але Тижневик тільки розпочато. Ще багато цікавих заходів попереду. Ото ж, запрошуємо бажаючих взяти участь у таких міроприємствах: змагання з кіберспорту та настільного тенісу, розважально-інтелектуальна гра «Вгадай слово», конкурс із робототехніки та конкурс інновацій, а також чекаємо з нетерпінням цікавих та інформативних стінівок.