Професор Ужгородського національного університету і викладач Природничо-гуманітарного фахового коледжу - Шандор Федір Федорович  продовжує проводити пари студентам прямо з окопів.

Саме він в перший день війни пішов у військкомат, щоб стати на захист України – своїх рідних та своєї рідної домівки. Така відвага та мужність, сила та мудрість поєднується в особі викладача, який не покинув улюбленої справи – продовжив викладати. Його побратими намагаються підлаштовувати графік чергувань під лекції, що дає змогу не пропускати жодну з них.

Проводячи дистанційні пари в перервах між бойовими чергуваннями Шандор Федір показує справжній приклад, для тих хто постійно шукає відмовки аби не робити ту чи іншу справу, що можливо все. А особливо, викладачу вдалось надихнути велику кількість людей. В першу чергу студентів, яким додалась наснага та бажання навчатись для свого майбутнього, за яке кожного дня захисники платять високу ціну. Своїх колег в університеті та коледжі, які віднайшли для себе ще більшу мотивацію, щоб зосередитись на якісному наданні освітніх послуг.

Пишаємось та поважаємо справжнього викладача Федора Шандора, для якого не існує жодних перешкод!