Коли людина виховує у собі старанність, креативність, а також сумлінно ставиться до будь-якої роботи, наше суспільство стає сильнішим. Сильну націю творять сильні особистості. Такими сильними особистостями є українські  письменники, що повсякчас надихають молоде покоління.

Так, нещодавно  відбувся Всеукраїнський конкурс учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймося за нове життя!», присвячений  Лесі Українці, переможницею якого стала студентка Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» спеціальності «Право-22» Голич Кароліна у номінації «аудіовізуальний твір».

Коледжанка створила буктрейлер за життєвими та творчими віхами Лесі Українки, адже вважає, що кожен може повчитися у цієї жінки мужності і хоробрості – змагатися за своє «завтра». Кароліна Голич змогла надзвичайно тонко відчути поезію авторки і передати за допомогою аудіовізуальних засобів силу духу, котра кожного нового дня допомагала Ларисі Петрівні Косач боротися за своє нове життя, а кожному з нас послужити прикладом виховання себе, як сильної особистості, що є «ковалем свого щастя». Щиро радіємо за Кароліну, і вітаємо її з перемогою у конкурсі, бажаємо наснаги, натхнення і нових здобутків.Nike