Ваша віданна військова служба, багаторічна педагогічна діяльність – приклад для колег і вихованців. Великий досвід роботи на ниві фізичної культури, військової (допризивної) підготовки та національно-патріотичного виховання став надбанням не тільки викладачів та студентів коледжу, але й педагогів краю. Ваша праця заслужено оцінена присвоєнням педагогічного звання «викладач-методист», а навчально-методичними посібниками, створеними Вами, послуговуються учителі ЗОШ Закарпатської області.

Саме Ви навчаєте наших юнаків і дівчат дисципліни і витримки, уміння тримати стрій і удар. Саме Вам завдячують сотні наших колишніх студентів, які ставши до лав Збройних сил України, були готові до випробувань і труднощів солдатських буднів, а нині з гідністю відстоюють рідну землю у братовбивчій війні на Сході.

Тож сил і натхнення Вам, шановний ювіляре!Здоров’я, бадьорості і здійснення планів і задумів!

Хай Ваш невичерпний ентузіазм і працьовитість продовжаться у дітях та онуках!

Сімейних гараздів, Божої підтримки і вдячного оточення бажає Вам дружний колектив – викладачі, студенти та працівники Природничо-гуманітарного коледжу!

Многая і благая літ!

 

Від імені колективу –

директор                                                                                                                                                         В.Росоха『アディダス』に分類された記事一覧