Запрошуємо студентів взяти участь  у соціальному проекті  Scholarship в Україні . Основна мета проекту - це мотивування здібних українських студентів до вивчення різних сфер діяльності, як технічних, так і гуманітарних, економічних. Також показати, що поняття ”престижності” професії полягає в якісному навчанні будь-якої спеціальності і відповідальній роботі, а також здібності та знання можуть приносити прибуток уже зараз.

Scholarship - це матеріальна виплата, яку може отримати будь-який студент за підсумками конкурсу, якщо він вирізняється особливими академічними успіхами. Практика Scholarship використовується у всьому світі, а в якості організаторів виступають або університети, або комерційні компанії, які зацікавлені у заохоченні талановитої молоді. Найбільше поширення такі програми отримали в Європі і Америці, а ось в нашій країні поки що ці гранти не є настільки популярними.

Як взяти участь у конкурсі?

  • Ви повинні навчатися в одному з українських коледжів;
  • Форма вашого навчання - контрактна або бюджетна;
  • Ви можете навчатися як на денній, так і на заочній формі навчання.

Яку роботу має надати учасник?

Завдання студентів - написати статтю аналітичного типу, яка до цього ніде не була опублікована, загальним обсягом від 1000 до 3000 слів. Можна використовувати для написання українську або російську мову.

Тема роботи:

“Важливість технічних спеціальностей в сучасній Україні”

Де мають бути розміщені роботи?

Учасник може опублікувати свою статтю на сайті коледжу, вислати організаторові конкурсу у форматі Word чи Google Docs, або опублікувати на спеціалізованому інтернет-ресурсі. Статті, які будуть відправлені організаторові конкурсу, можуть бути опубліковані на сайті сервісу “Дельта Кредит”, або на сайтах партнерів.

Оцінювання робіт:

Роботи будуть перевірятися незалежним журі. За результатами перевірки будуть обрані 3 найкращі роботи:

1 місце - грант на сплату року навчання у розмірі 10 000 грн;

2-е й 3-є - заохочувальні призи.

Коли буде проходити конкурс?

Початок прийому робіт – 15 квітня 2019 року, закінчення – 10 червня 2019 року;

Оцінка робіт з 10 червня по 15 червня 2019 року

Подати заявку та ознайомитися з умовами конкурсу можна на сторінці організатора конкурсу  за  посиланням: https://deltabank-online.com.ua/grant-collegeBest Halloween Candy , Healthiest Halloween Treats