МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ПРИРОДНИЧО-ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ

ДЕРЖАВНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

«УЖГОРОДСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ»

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

06.04.2020р.                                    м. Ужгород                                               № 59

 

Про внесення змін до

Наказу від 26.03.2020 р. № 169/01-04

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2020р.№ 255 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та наказу ДВНЗ «УжНУ» від  05.04.2020 р. №170/01-04

 

 

РОЗПОРЯДЖАЮСЬ:

  1. Заборонити до 24 квітня 2020 року:

1) з 6 квітня 2020 року у всіх приміщеннях корпусу коледжу та гуртожитку перебування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски;

2) проведення у коледжі запланованих нарад, атестації працівників, зборів, крім термінових нарад адміністрації коледжу, необхідних для забезпечення життєдіяльності та роботи коледжу, за умови забезпечення учасників засобами індивідуального захисту;

3) відвідування навчального корпусу, гуртожитку та спортивних майданчиків сторонніми особами та здобувачами освіти;

2.Запровадити на період карантину переведення робітників та прибиральниць коледжу на роботу за гнучким графіком для утримання коледжу та приміщень в належному технічному стані та для проведення санітарно-гігієнічних заходів. Заступнику директора з адміністративно-господарської роботи Ухалю Ю.М. розробити відповідни         й графік роботи.

3.Працівників бібліотеки, навчальних частин, відділу кадрів, вихователя, бухгалтерію коледжу перевести на дистанційну (надомну) роботу та на роботу з гнучким режимом робочого часу. У відповідних підрозділах розробити графіки виходу на роботу.

4.Заступникам директора коледжу Сидору Р.М. та Ухалю Ю. М., завідувачу навчальним відділом Кравчуку М.І.,завідувачу лабораторіями Щербану І.І., як особам, що досягли вище 60-річного віку перейти на дистанційну (надомну) роботу в режимі реального часу через Інтернет з постійним перебуванням на самоізоляції у визначеному місці.

5.Сторожу коледжу Федьо Г.І., яка досягла вище 60-річного віку, надати щорічну відпустку з метою самоізоляції. Старшому інспектору відділу кадрів коледжу Гоксич В.Ю. підготувати відповідний наказ.

  1. Завідувачам відділень та педагогічним працівникам коледжу з метою належного забезпечення освітнього процесу продовжити проведення навчання здобувачів освіти за допомогою дистанційних технологій, у випадку відсутності технічної можливості проведення частини занять здобувачів дистанційно відтермінувати їх проведення до завершення карантину.
  2. Навчальне навантаження педагогічних працівників, які забезпечують дистанційне навчання обліковувати у визначеній формі.
  3. Поточне та підсумкове оцінювання результатів навчання здобувачів освіти здійснювати з використанням технологій дистанційного навчання.
  4. Охороні коледжу забезпечити охорону навчального корпусу та

гуртожитку коледжу  відповідно до карантинного режиму.

  1. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Директор коледжу                                                                В.В. Росоха