02.вересня 2020року Закінчилось поселення студентів 1-го курсу до гуртожитку.  Адміністрація навчального закладу  забезпечила всі умови для комфортного проживання в гуртожитку. В гуртожитку проведено капітальний ремонт коридорів, встановлено нове освітлення, проведено поточні  ремонтні роботи місць загального користування. у частині блоків замінено електричне обладнання та сантехніку. Підготовано до роботи спортивний зал гуртожитку.

Відбулися збори мешканців студентського гуртожитку. Цей захід вкрай необхідний, адже розпочинається серйозна робота з ознайомлення студентів першокурсників, із «Правилами проживання в гуртожитку» та «Положенням про студентський гуртожиток». З мешканцями гуртожитку спілкувалися заступник директора з навчально-виховної роботи, вихователь гуртожитку та інженер з безпеки життєдіяльності.

На зборах було обрано відповідальних студентів від 1-го курсу, які будуть помічниками  мешканцям гуртожитку  у вирішенні питань їх побуту, а також контролюватимуть дотримання санітарних, карантинних вимог та порядку.

До гуртожитку станом на 02 вересня 2020року поселені всі студенти 1-го курсу, що були рекомендовані на поселення комісією. Поселення студентів 2-х курсів та 3-4 курсів відбуватиметься за окремим графіком згідно термінів їх виклику на очну форму навчання.