07 жовтня 2021 року у рамках проведення тижневика юридичних наук за запрошенням викладача Черевко Ірини Іванівни відбулася зустріч студентів 4 курсу напрямку «Право» із заступником декана юридичного факультету Черевком Павлом Павловичем та старшим викладачем кримінального права та процесу Конч Павлом Івановичем. Вони привітали колег та студентів з професійним святом днем юриста та виступили з лекцією на тему : «Реформування юридичної освіти в Україні». Від імені колективу професорсько-викладацького складу передали у фонд бібліотеки збірники наукових праць та монографічні  видання.

Павло Павлович наголосив на тому, що  правнича сфера  особливо відповідальна робота і вимоги до освітньої  діяльності з  підготовки фахівців у сфері права посилюються. Звернув увагу на основні положення концепції розвитку юридичної освіти, зокрема на важливості формування  компетентностей у здобувачів юридичної освіти, оскільки вони повинні бути готові до захисту прав людини та основоположних свобод, утвердження верховенства права.

Студенти із захопленням слухали настановчі слова, наповнені глибоким змістом, та привітання Павла Івановича. Він радо поділився з ними цікавими випадками зі свого професійного та творчого життя. Підкреслив, наскільки важливо, здійснюючи свою професійну діяльність бути відданим принципам людської гідності, справедливості, співпереживання та дотримання високих етичних стандартів.

Студенти щиро подякували модератору Ірині Іванівній та запрошеним гостям за чудову зустріч.