25 березня 2024 року в коледжі УжНУ спільно з в.о. директора Тячівської філії Закарпатського обласного центру зайнятості – Мацола Світлана Василівна та фахівцем з профорієнтації – Брай Наталія Василівна влаштував онлайн-зустріч для учнів 9-х класів з 35 шкіл районів (Тячівський, Іршавський, Хустський, Міжгірський, Виноградівський). Ця ініціатива стала важливим кроком у профорієнтаційній роботі коледжу.

Адміністрація коледжу розкрила перед учасниками зустрічі безліч перспектив навчання у Природничо – гуманітарному фаховому коледжі. Зокрема, було наголошено на актуальності отримання професійної освіти в сучасних умовах та перевагах, які пропонує коледж своїм абітурієнтам.

Студентський актив коледжу представив широкий спектр спеціальностей та поділився власним досвідом зі студентського навчання та життя. Презентація була спрямована на допомогу майбутнім абітурієнтам у виборі напрямку навчання та розкритті можливостей для подальшого розвитку.

Секретар приймальної комісії – Готько Еріка надала учасникам зустрічі детальну інформацію про правила прийому у 2024 році. Це дозволило всім присутнім бути на крок попереду та підготуватися до вступного процесу заздалегідь.

Заходи такого формату виявляються дуже ефективними для майбутніх абітурієнтів та допомагають їм усвідомити свої можливості та обрати шлях у майбутньому з впевненістю та наочністю.