8 жовтня в рамках Тижневика юридичних наук в Природничо-гуманітарному коледжі відбулось інтелектуальне змагання Правовий брейн – ринг.

Свої здібності продемонстрували студенти 9 груп спеціальності «Право», які сформували 10 команд.

Модератором заходу виступила викладач Лариса Володимирівна Юричка, яка ознайомила учасників з правилами гри та наголосила, що основна мета проведення таких заходів - виховання у студентів таких якостей, як ініціативність, лідерство та креативність. Студенти вчяться аргументовано висловлювати свою думку на публіці, працювати у команді. Також брейн-ринг сприяє формуванню правової свідомості студентів та свідомого ставлення до права.

Під час напруженої боротьби, кожна з команд бажала стати переможцем і випередити конкурентів. Усі студенти продемонстрували високий рівень підготовки, відмінну логіку та неабияку креативність.

У конкурентній боротьбі перемогу впевнено здобула команда «Law syndicate» групи ПР-42 (Матяш О., Приставський О., Карнафель М., Кропивницький Н.) Другу сходинку в інтелектуальному змаганні посіла команда «Lawyers» групи Пр-42 (Микита Я., Окогриб О., Мазур Т., Голова А.). Команда «Діаманти права» групи Пр-22 (Трофімова Н., Фельцан Я., Янцо К., Лукач А.) зайняли третє місце.

Вітаємо переможців та щиро дякуємо всім учасникам!

nike