5 жовтня в рамках Тижневика юридичних наук в Природничо-гуманітарному фаховому коледжі відбулось інтелектуальне змагання «Правовий брейн – ринг».

Свої здібності продемонстрували студенти 3 курсу спеціальності «Право».

Модератором заходу виступила викладач Лариса Володимирівна Юричка, яка ознайомила учасників з правилами гри та наголосила, що основна мета проведення таких заходів - виховання у студентів таких якостей, як ініціативність, лідерство та креативність. Студенти вчяться логічно мислити, швидко знаходити правильну відповідь та аргументовано висловлювати свою думку на публіці, а також працювати у команді.

Під час напруженої боротьби, кожна з команд бажала отримати перемогу і випередити конкурентів. Усі студенти продемонстрували високий рівень підготовки, відмінну логіку та неабияку креативність.

У конкурентній боротьбі перемогу впевнено здобула команда «Справедливість» (Савчук Анна, Глюдзик Анатолій, Бескід Богдана, Левко Євгенія, Штулер Аліна).

Другу сходинку в інтелектуальному змаганні, набравши однакову кількість балів, розділили команди «Lawyers» (Тодер Владислав, Тиводар Тетяна, Маринець Тимур, Олексій Олександр, Дзямко Марина) та «Творці права» (Довбуш Олеся, Пиптик Михайло, Костін Ангеліна, Бринько Іван, Стегун Владислав).

Вітаємо переможців та щиро дякуємо всім учасникам!