Коледжани відзначили Міжнародний день толерантності.

19 листопада 2019 року студенти групи «Право -32» в рамках виховних заходів групи відвідали разом з куратором Андрусь М.В. та викладачами Бігар Н.М. і Якубишин М.В. мальовниче місто Львів. Ідея поїхати до чарівного міста Лева виникла давно. Втілювали її в життя коледжани в особливий день, коли світова громадськість відзначає День толерантності. Кажуть,  подорожуючи кожен відкриває по-справжньому себе і людей навколо. Саме так, на високому морально-духовному рівні відкрила  для себе  молодь Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» місто Львів і закріпила основні принципи толерантності.

«Місто із ароматом кави та шоколаду» зустріло закарпатських гостей теплою сонячною дниною, шармом  історії та чарівністю архітектурних композицій. Насамперед, коледжани завітали на Площу Ринок, в центрі якої ще з початку ХIV  століття височіє Ратуша – «львівський Біг-Бен». Студенти дізналися чимало цікавих легенд та переказів, пов'язаних з цією архітектурною пам'яткою, а також мали можливість насолодитися прекрасною панорамою, що відкривається з оглядового майданчика споруди.

Після споглядання натхненного краєвиду, правники відправилися відкривати унікальні кам'яниці-музеї, що є складовими архітектурної мозаїки. Так, молодь переконалася, що Львів - місто, котре гармонійно поєднало в собі подих таємничих легенд  та  сучасну культуру толерантності.

Студенти пройшлися наповненими чарами вузенькими вуличками Старого міста, обійшли легендарні кам'яниці-музеї на Площі Ринок, наповнилися духовно у Соборі  Святих Петра і Павла, мали можливість помріяти і звеселитися в атмосферних кав'ярнях, а також  отримати  містичне передбачення. Правники збагатилися духовно, розвинули і закріпили основні принципи толерантності у неповторній подорожі до «Серця Галичини» - міста Львів.

adidas Yeezy Boost 350 V2 "Asriel" (Carbon) October 2020