7.05.24 р. студенти Природничо – гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ» знову відвідали захопливу виставу "Назар Стодоля". Вкотре це було цікаво та пізнавально для коледжан.

Вистава "Назар Стодоля" - це справжня перлина театрального мистецтва, яка й сьогодні приваблює глядачів змістовною сюжетною лінією та неперевершеною акторською грою. Для студентів коледжу це була чудова нагода поглибити свої знання з української літератури та дізнатися більше про культурні традиції.

Під час вистави молодь уважно спостерігала за майстерною грою акторів, що справила незабутнє враження. Кожна сцена викликала хвилювання та емоції, дозволила глядачам зануритися у світ описаної доби, зрозуміти характери та переживати разом з ними їхні пригоди.

Після вистави студенти обговорювали побачене, ділилися враженнями та аналізували ключові моменти сюжету.

Відвідавши виставу "Назар Стодоля", коледжани не лише розширили свій культурний горизонт, а й змогли відпочити та насолодитися мистецтвом. Цей навчально-виховний захід підтвердив, як важжливо для молоді збагачувати скарбничку духовних та культурних цінностей, адже мистецтво має надзвичайно вагомий вплив на розвиток особистості у наш нелегкий час.