Зима – казкова пора і навіть попри тривоги, холод, канікули, наші студенти приймали активну участь у багатьох цікавих заходах під керівництвом наших педагогів.
Так, під керівництвом  Шаркань І. Ф. студенти групи ТО-21 узяли участь у Всеукраїнському інтернет-конкурсі «Шістдесятники: літературний спротив», який проводився на освітній платформі «На урок» . За підсумками конкурсу четверо студентів коледжу продемонстрували високий рівень знань творчості шістдесятників і стали призерами: Карнафель Крістіна нагороджена дипломом І ступеня, а Кривка Олександра, Каменська Мирослава та Терентьєв Валерій отримали дипломи ІІІ ступеня.
Активну участь студенти коледжу взяли у Всеукраїнських інтернет-олімпіадах на платформі "На урок", де здобули дипоми різних ступенів під керівництвом викладача математики Данько-Товтин Л. Я.

Також під керівництвом викладача інформатики Мокрянин Я. І.  студенти першого курсу  взяли участь у конкурсі «З Україною в серці» на освітній платформі «Всеосвіта» , е отримали  дипломи, а саме:  Ковач Валерій -  диплом ІІ ступеня, Зизень Мар’яна - диплом ІІІ ступеня та у Всеукраїнському конкурсі «Зимові свята в традиціях нашого народу» від    На Урок Зизень Мар’яна нагороджена дипломом ІІ ступеня.
Щиро вітаємо наших педагогів та студентів з їх досягненнями та бажаємо їм не збавляти темпу й надалі йдучи дорогою  до нових освітніх здобутків.