28 вересня 2017 року студенти та викладачі коледжу продовжили Тижневик туризму екскурсією в чарівні Карпати.

Навчально-краєзнавча екскурсія складалася з таких частин: перша- відвідування Національного парку "Синевир" та реабілітаційного центру бурого ведмедя.

Студенти із великим задоволенням спостерігали за годуванням та розвагами тварин, уважно слухали інформацію про умови проживання та проблеми реабілітації ведмедів.

Наступна зупинка – біля перлини Карпат - Синевирського озера.

Уже хорошою традицією  стало підкорення однієї з вершин Карпат – гори  Гимби – студентами та викладачами нашого коледжу. Енергійний піший підйом пралісами увінчався подарунком для душі та ока -  незабутнім пейзажем прозорого озера на фоні вічнозелених  лісів та яскраво - синього неба.

І знову – дорога через мальовничі перевали…

З нетерпінням студенти чекали нових вражень : крісельний підйомник в с. Пилипці та чотирикілометровий підйом на одну з вершин  Боржавського хребта. Підйом виявився нелегким, однак майже всі учасники отримали порцію адреналіну та прекрасні фото з вершини.

На завершення екскурсії шум водоспаду Шипіт та бурхлива течія гірської річки надихнули студентів на детальніше вивчення проблем та перспектив розвитку рекреаційної сфери Закарпаття.

Стомлені, але сповнені нових вражень та емоцій, поверталися студенти додому. А в планах – нові маршрути…

 Air Jordan 1 Low Emerald Rise/White-Black For Sale