“Першокурсники мають таланти” ― під таким гаслом пройшло традиційне свято в Природничо-гуманітарному коледжі ДВНЗ “УжНУ”, яке відбулося  06 грудня в центрі студентського дозвілля “Ювентус”.

Цей день ― особливий для студентів-першокурсників. День, який для кожного з них відкриває вир дорослого, самостійного життя, наповненого студентськими турботами та радощами.

Цьогоріч коледжанську родину поповнили 327 першокурсників.

Для кожного з них уже почався відлік днів, місяців, років для здійснення мрії ― стати кваліфікованим фахівцем, науковцем, досягти успіху на професійній ниві і, звичайно, стати людиною з великої літери.

Привітати новоспечених студентів прийшли викладачі, старшокурсники та батьки.

Таке свято молодості, творчості і талантів відбувається в коледжі щороку.

Вечір розпочали ведучі Михайло Штика та Юлія Баранова.

Із напутнім словом виступив директор коледжу Володимир Войтехович Росоха , який розповів про досягнення наших студентів та побажав першокурсникам успіху  під час виступів.

За традицією гімн коледжу виконала Яна Голінка , яку привітали студенти із перемогою на Міжнародному пісенному фестивалі. Концерт продовжили переможці «Студентської осені» -2018 - Гала Мирослав піснею «Біля тополі»та  студентки Пєскова Анна і Баранова Юлія  поетичним дуетом       «А журавлі летять собі додому ключами…»

 

Та найбільше вразили присутніх виступи наших дебютантів – Глеби Сандри (ПР-13), Дендьєші Крістіни (КН-13), Савчур Мирослави (ФК-11), талановитого жартівника Лукачка  Євгенія   (ПР-13) та  співочого гурту дівчат із групи ПР-11 з піснею «Старі фотографії».

А дует сучасних Ромео і Джульєтти у виконанні Батька Олександра і Шелельо Людмили (ТО-11) не залишили нікого байдужим – усі дружно сміялися !

Дотепним гумором вразили студенти груп ПР-11, ПР-13, КН-12 та       ФК-11. Тонко підмічені смішні випадки зі студентського життя , сесії , події в гуртожитку , побачення  - усе мало місце  на сцені.

Не забули ми і про фіналістів конкурсу «Кращий студент  Закарпаття» -

2018 , яких представили ведучі , а директор вручив їм подяки від імені ректора УжНУ проф.Смоланки В.І.  : у номінації «Кращий  науковець»- Росул Олег, «Кращий громадський діяч»- Мигалега Лідія «Кращий програміст»- Грінчук Віталій , який ще й виступив зі своєю чарівною програмою «Віртуальний планетарій».

На вечорі були нагороджені й команди , що брали участь у змаганнях зі стрільби з автомата  , присвячених Дню Збройних сил України.

А завершилося свято талантів фінальним виконанням пісні «О моя святая Україно!» Яною Голінкою та всіма учасниками.

Хай щастить вам , першокурсники!

yeezy wave runner 700 retail price chart 350 V2 "Asriel" (Carbon) October 2020