18 листопада в спортивному залі Закарпатського базового медичного фахового коледжу (м.Хуст) відбулися змагання з волейболу серед закладів фахової передвищої освіти Закарпатської області в залік Спартакіади 2021-2022 навчального року, яка проводиться під керівництвом обласного управління МОН освіти (керівник-Іван Риляк).

В результаті змагань на 5-му місці - Ужгородський торгівельно-економічний фаховий коледж, на 4-му - хустські медики, на 3-му-Мукачівський аграрний фаховий коледж.

В грі за перше місце зустрілися волейболісти Свалявського фахового технічного коледжу та Природничо-гуманітарного фахового коледжу. Перемогу святкували наші студенти. З чим ми їх щиро вітаємо та пишаємось!!! Всі призери були нагороджені медалями, грамотами та кубками в командному заліку!

Студенти, які представили наш коледж на змаганнях, пам’ятайте ви великі молодці, бажаємо у майбутньому не зупинятись, рухатись тільки вперед до нових звершень. Проявляйте свої здібності, здобувайте нові вміння та навички. Ми раді, що маємо таких талановитих студентів! А тим хто хоче розвиватись в цьому виді спорту і новачкам бажаємо - сил та натхнення вдосконалюватись кожного дня, прагнути до своєї мети! Завзятість, плідна праця, регулярні тренування стануть запорукою на шляху до успіху!