Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги і шани. Пішов із життя Лавер Олександр Георгійович – кандидат фізико-математичних наук, доцент, професор каведри, завідувач кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін – чоловік, який своїми вчинками, любов’ю і турботою був опорою для сім’ї, своїм розумом і талантом виховав не одне покоління студентів.

Колектив  та студенти Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ « УжНУ»  з глибоким жалем сприйняли вістку з приводу цієї непоправної втрати. Особистий внесок Олександра Георгійовича  у розвиток освіти краю важко переоцінити. Всі запам’ятали його як чудову людину, вчителя, друга і колегу, повного життєвих сил та енергії, професіонала своєї справи. Олександр Георгійович працював у коледжі з моменту його створення допомагаючи, підтримуючи та турбуючись , як про споріднену спеціальність « Інженерія програмного забезпечення» так і про весь навчальний заклад загалом. Працюючи у ПГФК ДВНЗ «УЖНУ» він завжди щедро ділився своїм досвідом, допомагав людям, завжди був відкритий добротою своєї душі і серця.

Невблаганна смерть часто забирає кращих – тих, котрі могли ще багато зробити, принести чимало користі справі, якій присвятили своє життя. Передчасна смерть Олександра Георгійовича – втрата для рідних і близьких, для колег і студентів.

Висловлюємо слова глибокої скорботи і розділяємо біль та горе.

Світла пам’ять про нього залишиться у серцях тих, хто його знав.

Адмінстрація, колектив та студенти Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ " УжНУ"