У розпалі вступна кампанія – 2018.

Завершилося навчання на підготовчих курсах, добігає до кінця подання документів для вступу до коледжу на основі базової загальної середньої освіти. Але для випускників 11-х класів та професійно-технічних закладів усе тільки починається!

Абітурієнти, що мають тільки два сертифікати ЗНО – з української мови та профільного предмету (математики, фізики, географії, історії України чи іноземної мови), зможуть ще цього вересня стати студентами: подати в електронному виді документи на обрану спеціальність – до 27 липня, а згодом, після зарахування, принести їх до приймальної комісії у паперовому вигляді.

Вступники до коледжу, що мають атестат про ПЗСО, зараховуються за результатами ЗНО на скорочений термін навчання (одразу на другий курс).

Окрім того, Міністерство освіти і науки України виділило для цієї категорії абітурієнтів державне замовлення – по одному місцю на спеціальності «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа і страхування» та «Право», п’ять – на «Інженерію програмного забезпечення» і два – на «Будівництво і цивільну інженерію».

На спеціальності «Геодезія і земельний кадастр» і «Туризм» теж можна вступити на вільні місця на других курсах.

Продовжити навчання для здобуття диплома молодшого спеціаліста мають змогу і випускники закладів професійної освіти – кваліфіковані робітники: обліковці, касири, оператори комп’ютерного набору, фахівці будівельних спеціальностей. Від них документи прийматимуть до 2 серпня. Ці абітурієнти теж мають змогу навчатися за державним замовленням: по одному на спеціальностях: «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа і страхування» і по два – на «Інженерія програмного забезпечення» та «Будівництво і цивільна інженерія».

Тож не гайте часу! Робіть свій вибір. Це можливість здобути вищу освіту, незважаючи на прикрощі з деякими ЗНО, зволіканням тощо.

Коледж чекає на Вас!

Air Jordan 1