3 грудня в Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. У цьому змаганні честь коледжу захищав студент першого курсу спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» Титичко Іван. Підготовчу роботу до конкурсу зі студентом проводила викладач української мови та літератури Гординська Аліна Аурелівна.

 В урочистій аудиторії зібралися переможці районних змагань, поціновувачі та знавці творчості Великого Кобзаря. Із напутніми словами до учасників конкурсу звернулися завідувач кафедри педагогіки та психології, письменниця Лідія Повх-Ходанич (голова журі) та завідувач кабінету методики викладання суспільно-гуманітарних та художньо-естетичних дисциплін Тетяна Гнаткович. Під час цього відбіркового етапу на конкурсантів очікували креативні, оригінальні завдання, які допомогли кожному розкрити свій творчий потенціал, поділитися думками стосовно розуміння творчості Тараса Шевченка крізь призму сучасних подій в Україні. З-поміж великої кількості талановитих робіт обиралися найкращі, і наш Іван Титичко посів перше місце.
Щира вдячність усім членам журі, які високо оцінили творчу роботу Івана, та Збройним Силам України, завдяки героїзмові і стійкості яких обдарована молодь має можливість брати участь у подібних конкурсах під час війни. І
Іванові ж бажаємо успіху у підготовці до IV етапу, не зупинятися на досягненому, невпинно розвивати свої здібності і таланти, щоб із новими силами долати найвищі вершини.