Щастя в серці, радість в очах студентів – очне навчання продовжується!

Станом на сьогодні Ужгород перейшов у «жовту» зону. Безперечно, новина не з хороших, адже це означає, що Закарпаття в зоні епідемічної небезпеки. А тому розуміємо, для того щоб навчальні заклади, зокрема, наш коледж продовжував працювати очно потрібно вакцинувати 80 відсотків працівників. Ті заклади, де цей відсоток є меншим закриватимуться на карантин.

Ми немов живий організм, якому необхідні стабільні та сприятливі умови для повноцінного функціонування. Ні студенти, ні викладачі не хотіли б повертатись до дистанційної форми навчання. Адже, як знаємо, по той бік екрану слабо відчувається віддача студентів,  інтерактивні лекції і семінари відбуваються зовсім по іншому. З впевненістю можна зазначити – професіоналізм наших колег не знає меж, вони роблять все для продуктивного навчання. Однак, ніщо не може зрівнятись з процесом отримання знань в стінах навчального закладу. Та теперішній час диктує нові умови, яких слід дотримуватись.

Чи продовжуватиме Природничо-гуманітарний фаховий коледж далі повноцінно працювати у звичному режимі? Щеплення нашого особового складу відіграло вирішальну роль при вирішенні цього питання.  Дякуємо дирекції за те, що посприяла щепленню викладачів, а викладачам які вакцинувались дякуємо за рішучість. Саме завдяки Вам ми не сидимо вдома на карантині,  маємо змогу безпечно відвідувати коледж.

Наснаги, сил  вчити та  навчатись з’явилось ще більше в кожного з нас. Разом нам все під силу –  долаємо різноманітні  труднощі, ведемо боротьбу з небезпеками  та перемагаємо. Бережімо здоров’я один одного, цінуймо дорогоцінний час, який так швидкоплинний. І пам’ятаймо скільки спільних зусиль докладаємо день у день, щоб відвідувачі коледжу поринали в атмосферу благополуччя, миру та спокою.