Триває ІІ (обласний)  етап захисту науково-дослідницьких робіт учасників МАН України. Серед конкурсантів – шестеро студентів коледжу, які підготували роботи разом із науковими керівниками.

У п’ятницю, 26 січня 2018р., відбувся захист у відділеннях «Економіка» та «Математика», а 02 лютого 2018р. -  у відділеннях «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство» та «Мовознавство».

За результатами трьох конкурсних випробувань: заочного оцінювання науково-дослідницьких робіт, написання контрольної роботи із профільної дисципліни та публічного захисту – наші студенти досягли вагомих результатів.

Так, студент І курсу (група КН-13) Лісіцин Максиміліан посів ІІ місце у секції «Фінанси, грошовий обіг і кредит» із темою «Кредитування в Україні».

А Пайдич Максим, студент групи КН-11, виборов ІІІ місце із роботою «Економічна історія Ужгорода» в секції «Історія економічної думки».

Не підвела нас і Ковалів Анастасія, студентка групи БО-11. «Кращий студент Закарпаття» - 2017, наша коледжанка виступила у секції «Літературна творчість» із роботою «Інтерпретація жанру народної думи ( на прикладі оригінальної «Думи про голодомор»)». У результаті – заслужене ІІ місце!

Гідно представили свої роботи студенти Путінцева Ангеліна  у секції «Англійська мова» та Болехан Мирослава у секції «Прикладна математика».

Для них цей етап став доброю школою, тож наступного року чекатимемо й від них призових місць!

Ми вітаємо наукових керівників наших переможців –

Данько-Товтин Л.Я. та Гординську А.А. і дякуємо їм за плідну працю.

Спасибі вам, Штаєр Р.В. та Панько Е.А., за підготовку учасників МАН, які належно зарекомендували себе на конкурсі науково-дослідницьких робіт.

А попереду – ще один день змагань: у боротьбу вступлять наші знавці історії.

Бажаємо їм успіху і заслуженої перемоги!

IMG-9053 IMG-9057 IMG-9088Sneakers