Радісна новина - розпочинається очне навчання! Новорічні свята та зимові канікули залишаються позаду, студенти повертаються у звичний ритм свого життя.

Достатньо довгий період часу кожному з нас довелось продовжити свою роботу чи навчання у дистанційній формі. Спершу не хотілось залишати рідні стіни коледжу та свою улюблену аудиторію пустою. Проте, вимоги сьогодення знову змінили нашу реальність. Налагоджена та комфортна дистанційна система допомогла студентам та викладачам продовжити стабільне навчання, наукову і творчу діяльність, участь в різноманітних конкурсах. Крім того, дистанційне навчання вдосконалило наші знання по роботі за комп’ютером та дало змогу дізнатись більше про функціонування тих чи інших програм. Але вагомий елемент нашого життя – живе спілкування почав втрачати свою актуальність…

Та все повертається сьогодні, тут і зараз! Ми рухаємось далі, але не за екраном свого ноутбука чи смартфона, а в коледжі сидячи за своєю партою. Чудові миті коли ми чи то поспішаємо на автобус, щоб не запізнитись на пару, чи то просто поволі крокуємо за власним маршрутом до коледжу та в той же час насолоджуючись вдихаємо свіже повітря знову з’являються в нашому житті і задають темп робочого дня.

А лекції та семінари, контрольні і тести враховуючи затишну, дружню атмосферу, яку дарує нам коледж проходять ще продуктивніше. Очне навчання набирає обертів, відновлюється комунікація - теплі розмови з друзями, одногрупниками чи знайомими під час перерв. З’являється ще більше натхнення працювати над своїми знаннями, вміннями та вдосконалювати їх. Дізнаватись ще більше чогось нового для себе та застосовувати ці новинки у своїй діяльності. Очне навчання дарує нам багато позитивних емоцій і несподіваних, приємних подій, які точно б не трапились з нами якщо б ми сиділи вдома. Як ми довго цього чекали, мріяли, уявляли, і ось настала ця мить!

Студенти подорослішали, змінились за внутрішніми ознаками, стали зовсім іншими – ще кращими. Ми такі щасливі знову їх бачити з запалом в очах, та жагою до знань та нового досвіду. Потроху коледж оживає і завжди з радістю чекає своїх студентів, які так довго були далеко від нього.