У п’ятницю, 11 листопада2016 року, викладачі та студенти Природничо-гуманітарного коледжу відвідали шість загальноосвітніх шкіл Іршавщини для налагодження педагогічної співпраці та дружніх стосунків між учнівськими та студентськими колективами.

Адміністрація та вчителі Дубрівської ЗОШ І-ІІІ ст., Імстичівської   ЗОШ І-ІІІ ст., Луківської ЗОШ І-ІІ ст., Ільницької ЗОШ І-ІІІ ст. та     Осійської ЗОШ І-ІІІ ст. організували зустрічі з учнями 9-11 класів, для яких є важливим питання, куди піти вчитися далі. Тож емоційні та змістовні розповіді про вступ до коледжу і ступеневу освіту в Ужгородському національному університеті, про переваги підготовчих курсів – Пащук Галини Ярославівни, про предметні олімпіади та творчі конкурси – Данько-Товтин Людмили Ярославівни, про виховний потенціал коледжу – Паппа Крістіана Степановича сприймалися з особливою увагою. А голова студентської ради коледжу Белей Андріана та студент групи «Право»-32   Ісак Максим розповіли про студентське самоврядування, свята і будні коледжу.

Педагогічні колективи відвіданих нами шкіл підтримали пропозицію про співпрацю у методичному, виховному та профорієнтаційному напрямках, що засвідчено в укладених двосторонніх угодах.

Ми подіваємося, що багато із тих випускників, які взяли участь у зустрічах, стануть нашими студентами, а їх учителі – добрими друзями та педагогічними партнерами.

The world is yours – Neue Sneaker, Apparel und mehr für Kids