Інститутом політико-правових та релігійних досліджень до Дня Конституції України проведено Національний конкурс наукових робіт «Роль молоді у розвитку парламентаризму в Україні».

Національний конкурс відбувся за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення, Координаційної ради молодих юристів міста Києва при Печерському районному відділі державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві.

У Конкурсі взяв участь студент коледжу Росул Олег (науковий керівник к.ю.н., викладач Лейба Є.В.). За результатами відбору експертною радою  Національного конкурсу наукових робіт було допущено працю нашого студента до участі в конкурсі. його робота відповідала всім вимогам та критеріям Положення про конкурс.

Звертаємо увагу, що в конкурсі брали  участь студенти, молоді науковці провідних правових шкіл України, зокрема Львова, Києва, Харкова, Одеси.

Окрім того, Експертна рада Конкурсу висловила подяку керівництву Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «Ужгородський національний університет» за підготовку майбутнього юриста, який взяв участь у Національному конкурсі наукових робіт «Роль молоді у розвитку парламентаризму в Україні».

 Girls Nike Air Force 1 Shadow White Sail Stone Atomic Pink CZ8107-100 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers