Нещодавно у  Природничо-гуманітарному  фаховому  коледжі  ДВНЗ «УжНУ»  відбулася зустріч студентів економічних спеціальностей з директором Центру кар»єри Тетяною Бутурлакіною.

Директорка розповіла студентам про функціонування підрозділу та його основні завдання – сприяння професійному становленню майбутнього спеціаліста, формування бізнес-середовища для підтримки активного вибору й планування професійної кар’єри і випускників, а також спрямовування  майбутніх фахівців до активного пошуку роботи, надання допомоги у працевлаштуванні, в реалізації власних проєктів. Також говорили  про практику взаємодії  навчальних закладів із роботодавцями для прогнозування потреб у знаннях і навичках, сучасні тенденції на ринку праці та ті знання і навички, яких очікують роботодавці від майбутніх працівників.

Для охочих отримати професійний досвід у сфері і той мінімальний термін «від одного до трьох років стажу» студентам була запропонована можливість працевлаштування  в АТ «Банк Кредит Дніпро», який відкриває відділення в м. Ужгород. Це унікальна можливість: вже під час навчання  у коледжі отримати практичні навички і перше робоче місце, за умов вільного чи адаптованого графіка  (модель повного чи неповного робочого дня), супровід та навчання від наставника на базі роботодавця, офіційне працевлаштування.