У коледжі триває методичний тиждень циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін. Відповідно до його плану 25 лютого 2016 року була проведена олімпіада з економіки серед студентів ІІ курсу спеціальностей «Фінанси і кредит», «Бухгалтерський облік», та «Оціночна діяльність». У ній взяли участь 15 студентів, які виконували три типи завдань: тести, творчу роботу та роз’яснення задач.

Оцінювало конкурсні роботи студентів журі у складі провідних і креативних викладачів: Бігар Н.М., Поп Т.П. і Туряниця К.С. За їх словами, студенти продемонстрували знання теоретичного матеріалу, вміння аналізувати, порівнювати, застосовувати економічні закони на практиці.

Ретельно перевіривши роботи, журі визначило переможців:

І місце посіла студентка групи «Фінанси і кредит» Чобаль Ангеліна; на ІІ місці – її одногрупниця Дякулич Ярослава, а ІІІ місце зайняла студентка групи «Бухгалтерський облік» Мікша Ангеліна.

Викладачі фахових дисциплін вручили грамоти переможцям, привітали учасників олімпіади з черговою перемогою на їх довгому ї нелегкому шляху до професійної майстерності та пообіцяли відзначити участь майбутніх економістів відмінними поточними оцінками.

Ми вітаємо наших переможців та їх талановитих наставників і бажаємо їм наступних цікавих ідей!

IMG_8053

IMG_8055sneakers