У четвер, 20 квітня 2017 р., у Природничо-гуманітарному коледжі у рамках роботи Школи педагогічної майстерності відбувся майстер-клас з української мови та літератури для вчителів ЗОШ області та викладачів Природничо-гуманітарного коледжу. Своїм досвідом роботи ділилася викладач-методист Пащук Галина Ярославівна.

Гостей нашого закладу привітав директор Росоха Володимир Войтехович, який розповів присутнім про напрями підготовки та досягнення студентів і педагогів.

У роботі групи взяли участь голова циклової комісії суспільно-гуманітарних дисциплін Андрусь Мар’яна Володимирівна, яка розповіла про методичні напрацювання викладачів-філологів і представила посібник «Голос Срібної Землі».

Протягом чотирьох годин Галина Ярославівна розповідала про методи вивчення складних тем із фонетики, орфографії та синтаксису; ділилася досвідом щодо вивчення теорії літератури тощо.

Під час «перерви на каву» колеги ділилися враженнями про почуте, розповідали про свої навчальні заклади.

Із глибокою вдячністю та добрим настроєм учителі – філологи завершили свою роботу, сподіваючись на плідну співпрацю та подальші зустрічі.

DSC_0744FOOTWEAR