Державний комплексний іспит у студентів Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» за спеціальністю 081 «Право» проводився з 18 по 23 червня 2018р.

Головою державної кваліфікаційної комісії був Черевко П.П., кандидат юридичних наук, заступник декана юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет»;

Заступником голови ДЕК – Пащук Галина Ярославівна,  заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи.

Державна комісія цього річ працювала у такому складі:

Черниченко Ірина Василівна, к.ю.н., викладач вищої категорії, викладач-методист, викладач фахових дисциплін;

Гошовська Олександра Іванівна, викладач вищої категорії, викладач-методист, викладач фахових дисциплін;

Семак Евеліна Анатолівна, викладач І категорії;

Васильчук Лариса Богданівна, к.ю.н., викладач вищої категорії, викладач фахових дисциплін.

Наказом директора Природничо-гуманітарного коледжу № 45 від 14.06.2018р. «Про допуск студентів до складання державних іспитів» за спеціальністю 081 «Право» допущено до складання державних іспитів 58 студентів денної форми навчання та 22 студенти заочної форми навчання.

Державна кваліфікаційна комісія відзначила кращі відповіді у наступних студентів - випускників: Андруся Владислава, Анфьорова Івана, Белей Андріани, Дацьо Вікторії, Ковач Катерини, Кузьми Катерини, Лопатюк Наталії, Марчук Вікторії, Негрі Станіслава, Понзель Ірини, Ур Крістіни.

У цілому студенти у повному обсязі засвоїли навчальний матеріал, уміють виконувати практичні завдання, застосовують набуті знання у змодельованій ситуації.

Однак члени ДЕК відзначили і ряд недоліків. Так, Гошовська О.І. відзначила, що окремі випускники при підготовці до державного іспиту не врахували змін до нормативно-правових актів, тому у їх відповідях були певні неточності.

Загалом робота викладачів циклової комісії юридичних дисциплін виявилася результативною. Сподіваємося, що знання, отримані нашими випускниками під час навчання, допоможуть їх знайти себе у професії, гідно відстоювати верховенство права в нашій країні.

IMG-f7128328d72512eb80a56ac93ac36c16-VAir Jordan 1 Retro High OG 'Igloo' White/Igloo-Black For Sale