Чотири роки навчання минули для студентів групи БС-41 непомітно – і ось відбувся захист дипломних проектів за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». До захисту було допущено 10 студентів денної форми навчання.

У порівнянні з минулорічним захистом простежується більш самостійний підхід студентів до розробки дипломного проекту, більше сміливості у вирішенні архітектурних та конструктивних питань будівель, які були запропоновані до розробки, більш грамотний підхід до розрахунків будівельних конструкцій, організації та технології будівництва.

Заслуговують уваги такі дипломні проекти, як «База зимових видів спорту в с. Синяк Мукачівського району» випускників Стася Юрія  та

Керецмана Владислава, особливо «Льодова арена», запропонована Стасем Юрієм.  Будівля оригінальна і архітектурно, і конструктивно, запропоновані сучасні конструкції і матеріали, які потребують застосування сучасних технологій.

Дипломний проект Лукашевської Уляни пропонує житловий будинок для людей з обмеженими можливостями з аптекою, медичною лабораторією та магазином на першому поверсі, з поширеним набором елементів благоустрою прилеглої території.

Випускники Борисов Андрій та Стегура  Давид розробляли тему «Монастирський комплекс в с. Ворочево Перечинського району». Це дуже цікава спроба вирішення проблеми чернечого життя з повним комплексом інженерного забезпечення.

Більшості випускникам запропоновано продовжувати навчання у вищих навчальних закладах за спеціальністю.

Після захисту дипломних проектів комісією будівельних дисциплін зроблені такі висновки:

  • актуалізувати підбір тем дипломних проектів;
  • урахувати індивідуальні можливості студентів, їх здібності під час закріплення за ними тем;
  • підвищувати комп’ютерну грамотність студентів, особливо засвоєння програми «Архікад».
  • IMG-5615 IMG-5617 IMG-5619 IMG-5621 IMG-5623

Air Jordan 1 Low Emerald Rise/White-Black For Sale