6 грудня 2022 р.  в дистанційному форматі відбувся щорічний круглий стіл «Права людини в умовах війни», організований викладачем юридичних дисциплін Гошовською О.І. На якому обговорювали актуальні питання, зокрема право на життя в умовах війни, на освіту, на медичну допомогу, на гідність, на недоторканість особистого життя, на працю, на вільне володіння, користування та розпорядження власністю в умовах військового стану, а також на інформацію.

Олександра Гошовська, привітала всіх учасників та зазначила, що серед масових  порушень прав людини, найнезахищенішим виявилось право на життя.

З привітальним словом звернулись до учасників круглого столу заступник декана юридичного факультету з наукової роботи докторка юридичних наук професорка Марія Менджул та голова циклової комісії юридичних дисциплін, кандидат юридичних наук Євген Лейба, які побажали учасникам цікавих доповідей та дискусії.

Учасниками круглого столу були студенти ІV і ІІІ курсів: Довбуш Олеся, Дзямко Марина, Савчук Анна, Дуб Вікторія, Кашкова Катерина, Лехман Богдана і Сабадош Артур. Теми обрані студентами були детально досліджені та проаналізовані, що дозволило розкрити зміст кожної в повному обсязі. Завдяки проведенню такого заходу учасники вдосконалили свої вміння щодо пошуку інформації, її опрацювання. Присутні ж мали змогу оновити свою скарбничку знань, долучитись до дискусії протягом публічного обговорення тієї чи іншої теми, поставити хвилюючі запитання і відповідно отримати конструктивні відповіді.