29 жовтня 2018 р. у приміщені мистецького центру «Il’ko Gallery» відбувся фінал конкурсу «Кращий студент Закарпаття» - 2018.

Серед 10 фіналістів було троє наших студентів у різних амплуа:

  • «Кращий науковець» - Олег Росул,
  • «Кращий програміст» - Віталій Грінчук,
  • «Кращий громадський діяч» - Лідія Мигалега.

Ущерть заповнена глядацька зала щиро вітала учасників – студентів ВНЗ. Кожен із них – це особистість, здатна дивувати своїм талантом, здібностями, артистизмом і досягненнями.

Та повернемося до своїх, рідненьких…

Першою від коледжу виступала Лідія Мигалега, презентуючи наш студентський проект «Щоб пам’ятали люди…» Чудове виконання пісні Мирославом Галою та глибоке і проникливе виконання власної Лідиної поезії «Розмова з російським братом» на фоні вдало скомпонованого відеоряду не залишили нікого байдужим.

Наступним свої наукові дослідження у формі публічного виступу представив майбутній юрист Олег Росул. Чітка мотивація, гостроактуальна тематика – «Проблеми внутрішньо переміщених осіб» та «Молодь і парламентаризм» - і вся аудиторія уважно вслухається в кожне слово юного науковця. Це справді варто знати кожному!

А фіналіст Віталій Грінчук заворожив усіх космічною подорожжю, популярно презентуючи свою програму «Віртуальний планетарій».

Чудовий текст промови, виголошений автором програми, неймовірні картини космосу – і наша уява переносить нас у далекі світи, до омріяних зірок…

Це було неймовірно! А якщо врахувати, що програма придатна для вивчення космосу, астрономії і для дітей, і для студентів, – то можна зробити висновок про її велику суспільну та освітню цінність.

Компетентне журі, підбиваючи підсумки, високо оцінило здобутки кожного з наших учасників. А голова студради Мигалега Лідія розділила

І місце зі студенткою факультету «фізичної культури і здоров’я Манзулич Лілією.

Ми вітаємо нашу Ліду! Коледж другий раз поспіль має кращого студента Закарпаття!

А загалом наші студенти – найкращі! Ми в цьому впевнені!

Вітаємо Вас, фіналісти, із успішними виступами! Вітаємо Ліду з перемогою!

Так тримати!

Air Jordan 1 Retro High OG "UNC Patent" Obsidian/Blue Chill-White For Sale – nike sb digital floral black background