« І мертвим, і живим, і ненародженим землякам» -  вислів Т. Шевченка, універсальний за своїм змістом і значенням, найкраще характеризує  посилання, яке намагалися донести до студентів організатори конференції, викладачі циклової комісії суспільних дисциплін, на тему «Голодомор 1932-1933р.р. постгеноцидний синдром».

Вивчення трагічних сторінок нашої історії, донесення правди про Голодомор – це моральний обов’язок нині сущих перед невинними жертвами тоталітарного режиму, пробудження сумління у наших сучасників, заповіт нашим нащадкам пам’ятати про злочин проти людяності. Такими тезами відкрила конференцію викладач історії Ходанич М.М.

Студентки ІІ курсу групи «Право» Путінцева Ангеліна і Дерев’яненко Алісія виступили з доповіддю на тему « Помста, попередження, виховання, покарання. На кого був спрямований Голодомор?» Хаща Василь, студент І курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», висловив думки щодо підрахунку кількості жертв трагедії: «Причини та наслідки розмаїття оцінок кількості загиблих від Голодомору».

Угляй Галина ,студентка групи «Право» - 11, у своїй доповіді висвітила юридичні аспекти проблеми Голодомору.

Усі присутні завмерли від почутого виступу студентки І курсу спеціальності  «Будівництво та експлуатація будівель і споруд» Удебкіної Анастасії, що емоційно переповіла спогади сучасників, яким пощастило пережити одну з найстрашніших трагедій людства.

На завершення викладач історії Собов Ж. В. наголосила, що, незважаючи на неоднозначну оцінку Голодомору 1932-1933рр як в Україні, так і за її межами, оприлюднення історичної правди про цю трагедію залишається актуальним питанням сьогодення.DSC_0649 DSC_0650 DSC_0657 DSC_0660 DSC_0662 DSC_0669 DSC_0674 DSC_0676Air Jordan 1 Retro High OG 'Chicago' White and Black-Varsity Red For Sale