У середу, 19 квітня 2017 року, головний корпус Ужгородського національного університету на пл. Народній, 3 гудів, як вулик: на концертно-профорієнтаційну програму «Зустріч із майбутнім» прибули учні 9-11 класів ЗОШ м. Ужгорода.

Увазі близько 600 юнаків і дівчат міста, їхнім батькам та учителям студенти Природничо-гуманітарного коледжу підготували цікаві розповіді про наші спеціальності та різножанрові художні номери.

Із вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу, відмінник освіти Росоха Володимир Войтехович.

Від імені ректорату виступив Сливка Олександр Георгійович, перший проректор, доктор фізико-математичних наук, професор.

Варто відзначити вдалий конферанс Белей Андріани та Штики Михайла, талановиті виступи Голінки Яни, Бенків Крістіни, Мигалеги Лідії, Кондор Василини та інших. Словом, усі 28 учасників відповідально і талановито проявили себе як артисти, якісно прорекламували свої напрями.

У зустрічі взяли участь колишні випускники, а нині – знані в краї та за його межами адвокат Микола Країло, програміст і фронтмен гурту «Триста вісім» Павло Генов, батьки та представники факультетів, на яких наші студенти продовжують здобувати освіту. Завітали до нас і потенційні роботодавці – заступник директора департаменту економічного розвитку Закарпатської ОДА Руснак Галина Степанівна, яка розповіла про перспективи нашого краю та можливість знайти роботу випускникам.

«Зустріч із майбутнім» відбулася на одному диханні, звучала на високих національно-патріотичних та естетичних регістрах. Учні, вчителі шкіл задоволені покидали залу. Батьки майбутніх абітурієнтів дякували нам за таку якісну роботу і за отриману інформацію. А найвищою оцінкою нашого заходу стали слова матері одного дев’ятикласника: «Саме в такий коледж можна давати свого сина без вагань!».

Найблищим часом такі зустрічі плануємо провести у Міжгірському та Хустському районах.

Ми підтримуємо сказане і сподіваємося, що частина наших глядачів невдовзі складатимуть вступні випробування, щоби стати студентом саме Прирдничо-гуманітарного коледжу!

Ласкаво просимо!

Girls Air Jordan