Новорічно-різдвяні свята принесли студентам та педагогічному колективу Природничо-гуманітарного фахового коледжу давно очікуваний подарунок. Ми знову змогли повернутись до звичного режиму очного навчання. З самого старту колектив коледжу розпочав активну роботу, адже за період дистанційного навчання  всі ми надзвичайно скучили за звичним живим спілкуванням з нашими студентами.

Головним завданням перших днів очного навчання стало створити комфортну та безпечну атмосферу для наших здобувачів. Для цього було складено гнучкий і адаптований розклад занять, а студенти розділені для відвідування пар у дві зміни. Навчання відбувається з дотриманням усіх карантинних обмежень, проводиться постійний моніторинг стану здоров’я студентів, як на парах так і в студентському гуртожитку.

Одразу з початком очного навчання адміністрація навчального закладу провела збори старостатів, раду кураторів та раду студентського самоврядування. На яких було акцентовано увагу на  основних завданнях з активізації студентської молоді, яка вже засиділась в дистанційному режимі. За допомоги старостатів та студентського самоврядування вдалось швидко і без проблем повернутись до звичних умов навчання, організувати успішний початок ліквідації академічних заборгованостей, сформувати рейтинг студентів на новий навчальний семестр та, що не мало важливо, визначити усі побажання наших здобувачів та їх пропозиції щодо навчально-виховної роботи у другому семестрі.

Тож в ці чудові зимові дні очне навчання набирає обертів, чим надзвичайно тішаться як студенти, так і педагогічний колектив нашого навчального закладу Попереду натхненна робота, цікаві заходи у дружньому колективі Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ».

P.S

До речі відзначимо, що за дистанційний період ми аж ніяк не сиділи, склавши руки просто дивлячись в монітори наших ноутбуків чи смартфонів. За період дистанційного навчання ми маємо значні здобутки:

  • Перемога у ХІ всеукраїнській онлайн-олімпіаді з української мови та літератури
  • Перемога на Міжнародному конкурсі з англійської мови « Olimpic»
  • Перемога у 9-му міжнародному онлайн-конкурсі навчальних постерів на англійській мові
  • Здобули 5 місце у конкурсі « Студентська осінь»
  • Взяли участь у всіх благодійних акція «Волонтеріату УжНУ» за що були відзначені грамотою ректора.

Тож вперед до нових звершень на очному навчанні!!!