13 лютого 2018 р. студенти І-ІV курсів Природничо-гуманітарного коледжу відвідали Закарпатський музично-драматичний театр, на сцені якого розгорталися події героїчної драми «Богдан Хмельницький».

Більш ніж 350 коледжан уважно стежили за перебігом трагічних та героїчних подій нашої минувшини, уміло перенесених акторами театру на сцену.

Мужній Кривоніс і Богун, комічний, але неймовірно співучий Дяк, підступний Лизогуб і Зося, мудра Варвара і справжній ватажок народного повстання Богдан тримали у полоні всю глядацьку залу. Ми вслухалися у кожне слово, співали разом із акторами «Червону калину» та «Бандуру»… А коли прощалися з розп’ятим ляхами козаком Шайтаном, то щирі сльози болю за стражденну Україну котилися по юних щоках…

У фіналі  прозвучало зі сцени «Слава Україні!» - і сотні голосів відповіли: «Героям слава!»

Закінчилося театральне дійство найважливішими для всіх нас словами: «Україна – понад усе!»

Із такими глибоко патріотичними почуттями, під враженням від талановитої гри акторів, української пісні покидали театр наші студенти.

Правда, дещо бракує нам глядацької культури, не вміємо ми подякувати артистам відповідно до їх заслуг і таланту. Але цьому можна навчитися! Лиш би душа була жива, вміла відчувати красу!

Тож до зустрічі, театре!

Спасибі Тобі за красу і неперевершені емоції!

IMG-4470 IMG-4471 IMG-4472Air Jordan