У понеділок, 3 вересня, подвір’я Природничо-гуманітарного коледжу сповнилося сотнями юнаків і дівчат – студентів перших курсів. Багатьох супроводжували родичі та друзі, інші вже прийшли дружними компаніями, бо знайомі ще з підготовчих курсів.

Їх навчальний рік розпочався святковою лінійкою, на якій педагоги  і представники студентського самоврядування щиро вітали нове поповнення нашої студентської сім’ї, що нині налічує 950 осіб, що навчаються на денній та заочній формах.

Розпочалася лінійка урочисто Гімном України та коледжу, який виконала студентка ІІІ курсу Яна Голінка.

Зі словами привітань, побажання успіхів у навчанні та свідомому виборі майбутньої професії до першокурсників звернувся директор коледжу Володимир Войтехович Росоха. А голова студради Лідія Мигалега запросила їх у дружній коледжанський колектив, а також запропонувала долучитися до студентського самоврядування, проявити свої здібності і можливості у різних сферах цікавого життя.

Заступник директора  з навчально-виховної роботи Пащук Галина Ярославівна підсумувала сказане і висловила сподівання, що час, який наша молодь затратить на здобуття омріяної освіти – до отримання диплома молодшого спеціаліста, у нашій рідній Україні не промине марно, збудуться наші найбільші сподівання – Україна стане вільною, мирною і щасливою. А набуті знання і навики наша молодь буде зреалізовувати  в різних галузях економіки, промисловості, суспільного життя у себе вдома.

Далі студенти-першокурсники зі своїми кураторами організовано відбули на посвячення у студенти до головного корпусу УжНУ. Приємно було бачити, як за скромною табличкою «Природничо-гуманітарний коледж» вишикувалася ціла армія юних, привабливих, усміхнених – наших «іменинників».

Щирі слова ректора УжНУ Володимира Івановича Смоланки, чудові пісні, сині та жовті  кульки у блакитному осінньому небі, знайомства і зустрічі – усього було доволі на нашому святі.

А тепер до праці, адже здобувати освіту – справа не з легких!

Хай щастить!Nike Air Max 200