Перший тиждень навчання уже добігає кінця… Протягом цих днів студенти  знайомились з кваліфікованими викладачами, новими навчальними дисциплінами. Для когось все було вперше, а хтось вже з нетерпінням чекав цього моменту, щоб повернутись у затишну аудиторію, побачити друзів і розпочати навчальний процес. Атмосфера спогадів, мрій та очікувань вирували  стінами коледжу.

Дистанційна форма навчання дала  зрозуміти цінність живого спілкування. Яку роль відіграє отримана інформація з вуст у вуста при вивченні нового матеріалу. Дирекція обрала найкращих спеціалістів, які в свою чергу зможуть надати якісну освіту студентам. Робота колективу націлена на те, щоб навчити, сформувати світогляд, розвинути розумові здібності, розгледіти талант в кожного з нас. Викладачі усміхнені та привітні, завжди допоможуть подолати труднощі, вирішити ті чи інші питання. Зацікавлені, щоб закінчивши коледж кожен реалізував себе в тій сфері діяльності, яку обрав при вступі в коледж. Роблять все можливе та неможливе при подачі інформації для кращого її засвоєння.

Набирає обертів студентське життя, різноманітні конкурси, наукові конференції, круглі столи, спортивні тренування в яких мають змогу брати участь студенти всіх курсів. Шалений ритм притаманний кожному дню в коледжі. Зранку до вечора потік студентів змінюється, хтось вже йде додому, а хтось лише приходить на свою першу пару. Тільки-но лунає дзвінок на перерву можна помітити, що всі швиденько крокують по своїм справам. Чи то з’їсти смачну булочку, чи то випити ароматну каву. Серед цієї метушні можна зауважити, що хлопці та дівчата з посмішкою на обличчі зупиняються біля коледжу щоб поділитись один з одним новинами, які трапились в їхньому житті. Перерва дає змогу відпочити, перезавантажитись та підготуватись до наступної пари викладачам та студентам. Так невловимо минає хвилина за хвилиною, година за годиною завершується день, і очікує початку новий.

Коледж дарує чудові моменти, хороших друзів, дружніх одногрупників, надійних викладачів. Надихає здобувати знання, працювати над собою, досягати поставлених цілей. Доклавши зусилля, кожен має можливість отримати хороший результат та забезпечити собі надійне майбутнє.

Автор: студентка ІІІ курсу спеціальності «Право» Довбуш Олеся Степанівна, В.о. голови студентської ради коледжу