Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України про запровадження карантину через коронавірус, Природничо-гуманітарний коледж ДВНЗ “ УжНУ» запровадив карантин з 12 березня до 03 квітня 2020 року. Для забезпечення надання освітніх послуг та боротьби  з поширенням  короновірусу, адміністрація та педагогічний колектив навчального закладу виконали наступні заходи:

 

  • Розробили заходи щодо забезпечення проведення навчальних занять за допомогою дистанційних технологій. А саме організували створення навчальних кабінетів на веб-сайті  Google Classroom та забезпечили долучення студентів до відповідних курсів на ньому.
  • Організували систему інформування щодо епідеміологічної ситуації, необхідних профілактичних заходів для запобігання поширення короновірусної інфекції COVID-19 за допомогою мережі зв’язку Viber та сайту Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ « УжНУ» для всіх викладачів, студентів та працівників навчального закладу.
  • Інформували усіх осіб, що проживають у гуртожитку, про послідовність дій з метою недопущення розповсюдження вказаного захворювання серед студентів, викладачів та працівників навчального закладу.
  • Організували постійно діючий зв'язок між кураторами груп та студентами для моніторингу інформації щодо можливого розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19.
  • Посилили дезінфекційний режим в приміщеннях коледжу та гуртожитку.