З 12 по 14 березня 2019 року Ужгородський національний університет проводив змагання з волейболу в рамках XII загальноуніверситетської спартакіади серед працівників УжНУ. До цього свята спорту долучилися і викладачі Природничо-гуманітарного коледжу: Сидор Роман, Александра Наталія, Ткач Марія, Сідун Віталій, Горват Валерій, Пайш Денис, Мага Іван.

У вівторок, 12 березня, відбулися групові етапи. Нашим спортсменам довелося зіграти з командою факультету інформаційних технологій та медиками. Команда коледжу, без жодних шансів для суперників, посіла 1 - місце в групі та вийшла до фіналу змагань. Окрім коледжан до фіналу пройшли команди фізичного та економічного факультетів.

Першу свою гру у фіналі змагань наші колеги зіграли з чинними чемпіонами – фізиками. Не дивлячись на той факт, що наша команда єдина в університеті, що на третину складається із спортсменів-жінок, ми дали гідний бій суперникам. Але поступилися із рахунком 0:2.

У грі за 2-місце з економічним факультетом емоції зашкалювали не тільки на полі, а й на трибунах спорткомплексу. Адже весь час команди грали  очко в очко . Цього разу трохи більше пощастило нашим суперникам і рахунок гри – 13:15, 13:15.

Отже, команда коледжу посіла 3 місце серед 23-х факультетів рідного вишу.

Вітаємо колег! Бажаємо міцного спортивного здоров’я та ще більш вдалих результатів!

Running Archives