Природничо-гуманітарний коледж ДВНЗ «УжНУ» став переможцем мистецького конкурсу художньої самодіяльності «Студентська осінь – 2019», що відбувся протягом 13-14 листопада в Ужгородському національному університеті.

Коледж та факультети запекло боролися між собою за перемогу 13 листопада у танцювальному конкурсі та найкращому відео-представленні. 14 листопада студенти  вражали присутніх талантами у вокальному конкурсі та демонстрували глядачам і журі свої вміння в оригінальному жанрі. Традиційно захід відбувався в студентському центрі дозвілля «Ювентус». Організаторами дійства виступили профком та студрада УжНУ.

Беззаперечним лідером у всіх конкурсах став Природничо-гуманітарний коледж ДВНЗ «УжНУ», зокрема, у вокальному батлі представила навчальний заклад і зачарувала красою голосу студентка 2-го курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Лехман Ганна з піснею «Очі України», у танцювальному змаганні вразили своєю майстерністю та пластикою студенти 1-го курсу спеціальностей «Облік та оподаткування» та «Право» Слов'як Вікторія та Маринець Тимур, в оригінальному жанрі проявив багатогранність таланту і приголомшив журі власною піснею «Can you kill me?» студент 3-го курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Мирослав Гала.

«У кожній людині сонце. Тільки дайте йому світити», – сказав свого часу Сократ.  А студентство УжНУ  мало змогу побачити,  як світить сонце таланту у коледжанах, адже наш навчальний заклад не тільки надає якісні освітні послуги,  а й є тим місцем, де кожен може проявити себе, розкрити свої здібності і здолати будь-які вершини. Адже, як говорив Людвіг Бетховен: «Для людини з талантом і любов'ю до праці не існує перешкод!»

І саме такими талановитими, цілеспрямованими і працелюбними є студенти нашого навчального закладу. Окрім того,  Природничо-гуманітарний коледж – це справжня дружня родина, де кожен підтримує і вірить один в одного, радіє досягненням і перемогам. Саме такими,  єдиними, вкотре показали себе коледжани на святкуванні Студентської осені, підтримуючи молодь бурхливими оваціями.

Усі наші студенти – талановиті, адже мають чітку мету і впевнено йдуть до неї,  а за словами Петра Капіци, – «Головна ознака таланту – це коли людина знає, чого вона хоче».

Тож, ще раз вітаємо Природничо-гуманітарний коледж ДВНЗ «УжНУ», бажаємо нових перемог!

nike