Цього року з 3 по 9 грудня весь світ відзначає Тижневик інформатики. Одним із наймасовіших заходів цього тижневика є Година коду.

Година коду є одногодинним вступом до інформатики, призначеним для демістифікації програмування, а також демонстрації того, що кожен може опанувати його основи, залучення учасників до сфери інформатики.

Природничо-гуманітарний коледж вже четвертий рік поспіль долучається до цього заходу. Так у четвер, 6 грудня, у комп’ютерному кабінеті коледжу під керівництвом Александри Наталії Володимирівни, голови циклової комісії «Програмування та інформаційні технології», була проведена Годину коду.

В одногодинному курсі взяли участь 22 студентів І курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», які виявили бажання долучитися до цього глобального заходу.

Спочатку учасники переглянули мотиваційне відео про можливості програмування, а далі перейшли до виконання завдань. Усі студенти отримали багато нових вражень та емоцій.

Після заняття всі учасники отримали відповідні сертифікати міжнародного зразка.

Цей захід ще раз довів, що наші майбутні інженери-програмісти – справді талановиті студенти, які обрали професію за покликанням! Nike Air Max 270