З  нагоди Дня Незалежності України Президент Володимир Зеленський вручив державні нагороди, відзнаки військовим частинам і бойові прапори зі стрічками з почесними найменуваннями.
«Хрест бойових заслуг» отримала студентка 1 курсу спеціальності "Право" Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ "УжНУ", старший бойовий медик, молодший сержант Любов Коноваленко.
Любов у квітні 2022 року добровільно мобілізувалася до лав ЗСУ, перебувала на опорних і командно-спостережних пунктах першої лінії, де надавала кваліфіковану домедичну допомогу пораненим воїнам і воїнкам. Своїми діями врятувала життя багатьом захисникам України.
Нагородою «Хрест бойових заслуг» відзначають військовослужбовців та військовослужбовиць Збройних Сил України та інших військових формувань за видатну особисту хоробрість та відвагу або видатний геройський вчинок під час виконання бойового завдання в умовах небезпеки для життя та безпосереднього зіткнення із ворогом; видатні успіхи в управлінні військовимм під час ведення воєнних (бойових) дій.
Вітаємо та бажаємо сил та наснаги! Доземно вклоняємося перед родиною нашої мужньої захисниці. Саме завдяки таким героям дні і ночі українців невдовзі перестануть бути страшними, а сигнал повітряної тривоги ми почуємо тільки у кінематографі. Україна і, зокрема, Закарпаття може пишатись своїми доньками і синами.