У середу, 07 березня 2017 року, для студентів Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «Ужгородський національний університет» проведено лекцію на тему «Міністерство юстиції України: нові сервіси та реформи». Цей правоосвітній захід відбувся в рамках  договору про співпрапрацю між УжНУ та Головним територіальним управлінням юстиції у Закарпатській області.

Під час заходу завідувач сектору взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Любов Шарко презентувала проект «Онлайн будинок юстиції» та ознайомила присутніх з усіма видами послуг, якими можна скористатись завдяки цьому.

Також до дискусії приєднався викладач коледжу Євген Лейба, який вказав як практик (за сумісництвом адвокат) на недоліки чинного законодавства у цьому напрямі і порушив питання про ймовірні шляхи їх усунення.

По завершенні заходу запрошений лектор надала вичерпну відповідь, на питання студентів та викладачів.

Подібні зустрічі дозволять студентам на більш високому рівні закріпити знання під час вивчення наступних курсів: «Комп’ютерні технології в юридичній діяльності», «Цивільний процес», «Кримінальний процес», «Адміністративний процес», «Судочинство в господарських судах» та ін.

Отже, підсумовуючи вищесказане, адміністрація та викладацький колектив коледжу висловлює бажання щодо подальшої співпраці в рамках навчального процесу між закладом та Головним територіальним управлінням юстиції у Закарпатській області.Nike Air Force 1 07 Premium Just Do It AR7719-100 Shoes – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers