10-14 квітня 2019р. студенти Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ», спеціальності «Туризм» здійснили незабутню подорож до берегів Скандинавії.

Наш маршрут пролягав через Польщу, тут ми відвідали Люблін, місто з 700-літньою історією, яке вражає кількістю історичних пам’яток.

Далі нас гостинно зустріла Латвія. Рига – столиця країни, яка була заснована ще 1201 році, вабить своїми старовинними вулицями та будівлями, а екскурсія історичним центром міста, який є Світовою спадщиною ЮНЕСКО, викликала неймовірні враження та емоції.

Не менш цікавою була екскурсія до відомого в Латвії курортного містечка, яке простягнулося уздовж Ризької затоки – Юрмала.

Окремої уваги заслуговує подорож Балтійським морем. Воно, не зважаючи на пору року, було лагідним і дуже величним.

І нарешті - Скандинавія. Тут на нас чекала зустріч зі Швецією – неповторною країною, багатою на природні цікавинки: красиві озера, засніжені гори, ліси, острови і велику кількість замків. Екскурсія столицею країни, містом Стокгольм, дала можливість побачити Старе місто і Лицарський острів, які збереглися ще з середньовіччя, Королівський палац, який є офіційною резиденцією глави держави - короля, а також Стокгольмську ратушу, яка є символом шведської столиці та багато інших пам’яток.

Повертались додому сповнені жаги до нових подорожей, з великою кількістю сувенірів і смаколиків, та найголовніше  привезли досвід, який неодмінно стане у пригоді майбутнім  фахівцям у сфері туризму.

 

  Викладач Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ»

  Яніна Роман.

nike blazer high sale cheap shoes amazon